A görög gasztronómia

Avagy a fehér abrosz mellett még inkább jöttek az ötletek…

Görögországi utunk napirendjei úgy alakultak, hogy délelőtt a gyárban megbeszéléseket folytattunk, délután visszaérkezve a hotelba tovább folytattuk a tervezést, egyeztetést, és este jött az ereszdelahajam. Na nem a sárgaföldig, inkább csordultig ettük magunkat  mindenféle jóval. És a téma mi lett volna más: mint Görögország, a görög életstílus, a görög ételek. Végig kóstoltuk az egész étlapot, mindenből kértek vendéglátóink ízelítőt, melyet az asztal közepére tettek, és folyamatosan hozták az újabbnál újabb fogásokat. Ellenállhatatlanul finom görög specialitásokat kaptunk, s közben egyeztettük a tökéletes a Saganaki receptet épp úgy, mint a tuti szórólap szövegét, avagy a Micellás Levendulás arclemosó használatát…