MontOlympe hidratáló kezelés

 Az Olümposz-hegyről származó kézzel szedett, organikus gyógynövények mélyen tápláló és regeneráló kivonatai sok különböző bőrproblémára nyújtanak megoldást. A gyógynövények gondos válogatása és kombinálása révén olyan termékcsalád született, mely különösen hatásos az öregedés első jelei, a problémás, a száraz vagy fakó bőr ellen.

Hidratáló kezelésünk során több, mint 26 értékes gyógynövény hatóanyagkombinációját juttatjuk a bőrbe: levendula, erdei mályva, olíva olaj, olíva magőrlemény, kamilla, aloé, zsálya, mandulaolaj, mirtusz, kakukkfű, geranium, bergamot, fehér pünkösdi rózsa,  organikus csipkebogyó olaj, fenyőtömjén esszencia olaj,  gránátalmamag olaj,  argán olaj, búzacsíra olaj, ylang-ylang esszencia olaj, sárgabarackmag olaj, mandula olaj, olíva szkvalén, avokádó olaj, szőlőmag olaj, levendula esszencia olaj, pacsuli esszencia olaj, stb.

1.A letisztításhoz a Micellás arctisztító – Levendula terméket választottam, vattakorongra csepegtetve körkörös mozdulatokkal eltávolítottam a sminket, nem hagy maga után olajos réteget, fenntartja a bőr természetes PH értékét és nyugtatja a gyulladásokat.

2.Erdei mályvás Arctejjel simító masszázsmozdulatokkal megtisztítottam a bőrt a szennyeződésektől. A készítmény organikus mályvával dúsított, mely az egyik leghatásosabb kincse a görög anyaföldnek, tápláló, nyugtató, puhító.

3.A szárított és őrölt prémium minőségű olíva magok és olajok hozzáadásával készült Gyengéd arcradírral, körkörös mozdulatokkal végig masszíroztam a bőrt. Organikus kakukkfű tartalma segíti a bőrt az antioxidáns, antimikrobális és antiszeptikus folyamatokban.

4.Peony tisztító lotionnel visszaállítjuk a bőr ideális PH értékét. A fehér pünkösdi rózsa, geranium, bergamot és organikus aloé elegye kiegyensúlyozó hatása mellett mesés illatot is áraszt.

5.A Múzsák ápoló olaja a kezelés egyik fénypontja: organikus csipkebogyó olaj, fenyőtömjén esszencia olaj,  gránátalmamag olaj,  argán olaj, búzacsíra olaj, ylang-ylang esszencia olaj, sárgabarackmag olaj, mandula olaj, olíva szkvalén, avokádó olaj, szőlőmag olaj, levendula esszencia olaj, pacsuli esszencia olaj finom mozdulatokkal bemasszírozva.

6.20-30 perc tápláló és relaxáló masszázs speciális Montolympe masszázskrémmel.

7.Felhelyezzük a Non-woven luxus maszkot, mely 10 perces hatóidő után maradéktalanul felszívódik. Amennyiben mégis marad, azt masszírozzuk még a bőrbe. Az arcmaszk nyugtatja és mélyen hidratálja a bőrt.

8.Zárásként Olümposzi Hegyi Tea nappali ápoló krémet és szemkörnyék ápolót helyeztünk fel. A kézzel válogatott  organikus Sideritis scardica (Olümposzi hegyi tea) regenerálja a bőrsejteket, hidratálja az epidermiszt és ragyogó arcszint biztosít.

Az Olümposz hegy növényeinek értékes hatóanyagai segítségével természetesen és magas fokon hidratáltá válik a bőr s ezáltal a sejtek biológiai aktivitása jelentősen javul. A hidratálás folyamatának professzionális kezelés útján való támogatása határozottan élettelibbé teszik a bőrt. Az öregedési folyamatok is lassulnak.

 

 

A MontOlympe Step-by-step kezelésünkről és további érdekességekről olvashatsz a Beauty Forum Magazinban!