Gyárlátogatáson Görögországban

2018 decemberét írtunk, amikor csörrentek a telefonok az ország különböző pontjain. Az elhatározásunk szent és végleges volt: a MontOlympe kozmetikumokat mindenkinek ismernie kell Magyarországon.

Családunk vérében görög vér folyik, mi imádjuk a görög életstílust mentalitást. Magyarországon élünk, de a görög kultúrát, étkezési szokásokat igyekszünk vegyíteni a hazai hagyományokkal. Számunkra így kerek  világ.

Peté (ejtsd: Pít), és Angelika évtizedek óta barátaink, közös vacsorák alkalmával olykor-olykor munkáról is beszéltünk. Így történt akkor is, amikor először vert gyökeret a gondolat a fejünkben, hogy hozzuk el Magyarországra  Peté csodálatos új készítményeit: a MontOlympe kozmetikumokat.  Az orvos és mikrobiológus házaspár büszkén mesélt róla, hogy minden teszten, bevizsgáláson kiváló eredményeket produkáltak a termékek, Németországban, Oroszországban indul az értékesítés.

A több hónapos egyeztetés 2018 decemberére tartott ott, hogy találjuk meg a hazai csapat tagjait. Kerestünk értékesítőt, kozmetikus szakértőt, és marketingest. Miután megtaláltuk a szakmai legjobbjait, felajánlottuk, hogy utazzunk együtt Görögországba szakmai útra.

2019. január 9-én szállt fel velünk a repülő, a cél Szaloniki volt. Onnan kevés autóútra pedig már Katerinin is voltunk, ahol elkezdődött az ismerkedés egymással, a termékekkel, a gyárral, a gyártókkal, a kutatókkal, a fejlesztőkkel, a vezetőkkel, a kereskedelmi politikával.

A megbeszélések intenzívek és aktívak voltak, sziporkáztak a kérdéseink, ötleteltünk egész nap, sőt még az esti vacsi idején is.