Mediterrán szellő Tusoló gél

13300 Ft

Mediterrán szellő
400 ml
Mediterrán aromaterápia
98,2 %-ban természetes

Cikkszám: MNO0309 Kategória: Címkék: , ,

400 ml

98,2 % -ban természetes

Mediterrán aromaterápia
Élje át a Mediterrán szellő eufóriáját, amelyben tizenegy növényi kivonat és hét esszencia olaj egyesül teljes harmóniában egy igazi pihentetőt mediterrán érzést teremtve. Organikus kivi, organikus barátcserje (Vitex agnus-castus), organikus rozmaring levendulával, naranccsal és rózsafa esszencia olajjal olyan buborékok ezreit hozta létre az ellenállhatatlan mediterrán esszenciával, melytől bőre a finom tisztító hatóanyag(á)nak köszönhetően egészséges, hidratált, puha és tiszta lesz.

• Tisztít és felfrissít
• Különösen finom és érzékeny tisztítás
• Hidratált és sima bőrt eredményez
• Aromaterápia a testnek és a léleknek

Organikus Kivi (Actinidia chinensis)
A kivi egy olyan organikus gyümölcs, melyet a görög Piería régió területén szüretelnek. C vitaminban nagyon gazdag (kb. 92,7 mg C-vitamin van 100 grammban), fokozza a bőr megújulását és a sejtek regenerálódását.

Organikus barátcserje (Vitex agnus-castus)
A cserjefa kivonata az antioxidáns, gyógyító hidratáló és gyulladásgátló hatása miatt frissíti és puhítja a bőrt, valamint növeli (bőre) tömörségét.

Organikus rozmaring (Rosmarinus officinalis), Levendula esszencia olaj, narancs esszencia olaj, rózsafa esszencia olaj

Használat: Tegyen a MontOlypme Mediterrán szellő Tusoló gélből egy kis adagot nedves bőrére, majd masszírozza bele. Hagyja magát kényeztetni! Alaposan öblítse le!