Anti-pigment Nappali krém

22200 Ft

Anti-pigment feszesítő
30 ml
99,4 %-ban természetes

Cikkszám: MNO0201 Kategória: Címkék: , ,

30 ml

99,4 %-ban természetes

Anti-pigment feszesítő
A természet natúr összetevőiből előállított nappali krém, amely öregedés gátló, és felveszi a harcot a fáradt, petyhüdt bőrrel, annak rugalmatlanságával és hiperpigmentációval. Különleges organikus olajok, kivételes organikus gyógynövénykivonatok tele értékes natúr hatóanyagokkal segítik a sejtek regenerálódását, újrastrukturálódását és kiemelkedően javítják a bőr rugalmasságát és tónusosságát. Ez a kiváló nappali krém a pigmentáció ellen és a bőr feszesítésre lett kifejlesztve.

• Csökkenti a pigmentációt
• Elősegíti az egészséges sejtek regenerálódását
• Halványítja a napfoltokat
• Megszünteti/kisimítja az apró ráncokat
• Tónussá és feszessé teszi a bőrt, miközben fokozza természetes ragyogását

Organikus csipkebogyó olaj
A csipkebogyó a benne lévő antioxidánsoknak és a C-vitaminnak köszönhetően halványítja a bőrt, hatékony az öregedés első jelei ellen, ugyanis csökkenti és eltünteti az apró finom ráncokat és a bőr pigmentációját.

Organikus Bodorrózsa (Cistus incanus)
A bodorrózsa értékes forrása a polifenoloknak, melyek gyulladáscsökkentők, antioxidánsok, védő réteget képeznek a bőrfelületen. és gyógyítanak. Kivonata egy teljesen multi funkciós kozmetikai nyersanyag, hatékony a bőröregedés, bőrelváltozások és bőrbetegségek területén.

Fenyőtömjén esszencia olaj, organikus avokádó olaj, organikus mezei zsurló (Equisetum arvense), Arginin pca (két fajta összekapcsolt aminosav), Bioszacharid (fermentáló növények által előállított poliszacharid)

Használat: Apró érintésekkel kis pontokban vigye fel arcára! Finoman, körkörösen, felé irányuló mozdulatokkal masszírozza bele arcbőrébe a szem környéket kihagyva. Ne feledje a nyakát és dekoltázsát sem!