Férfi hajkondícionáló Fekete Bodzával

10500 Ft

Fekete Bodza
150 ml
A kezelhető és ápolt hajért
98,8 %-ban természetes

150 ml

98,8 %-ban természetes

Hajkondicionáló a kezelhető és táplált hajért
A föld és természet energiáját felhasználva védelmezi haját egy frissítő élménnyel összekötve, amely stimulál és megújít. Organikus jojoba olajjal, babassuval, boróka és ricinusolajjal, organikus mályva és levendula kivonattal a MontOlympe hajkondicionálója a férfi haj igényeinek kiszolgálására lett tervezve. Táplált, erős hajat eredményez, amely ellenáll a töredezésnek és ragyogóan fényes.

Bodzavirág és levelek, Babassu olaj, Ricinus olaj, Organikus Jojobaolaj, Borókaolaj, Organikus Mályva, Organikus Levendula

Használat: Sampon használata után csavarja ki hajából a vizet, mielőtt a MontOlympe Feketebodzás Hajkondiconálóját felviszi hajára. Nyomjon hajhosszának megfelelő mennyiségű balzsamot tenyerébe, majd vigye fel a hajvégekre. Ujjaival fésülje hajába a balzsamot egységesen, kerülve a hajtöveket és a fejbőrt. Hagyja hatni 5-6 percig. A mély ápolásért hagyja több ideig hatni. Öblítse haját addig, amíg teljesen ki nem jön belőle a hajkondicionáló.

Tipp: Keverje össze a MontOlympe Hajkondicionálót pár cseppel Gaea Olajcseppjeiből, és alkossa meg saját hajápoló krémjét, amellyel fényes és stílusos hajat érhet el egyszerre.