Ráncfeltöltő Éjszakai krém

16600 Ft

Cornelian Cherry
40 ml
Ráncfeltöltő és tápláló
99.0 %-ban természetes

Cikkszám: MNO0379 Kategória: Címkék: , ,

40 ml

99.0 %-ban természetes

Ránctalanító, Helyreállító és tápláló éjszakai kezelés érzékeny bőrre
Öregedésgátló védelem és táplálás könnyed textúrával – kiváló érzékeny bőrre.
Egy ránctalanító krém szélesskálájú összetevőkkel, mely tartalmazza a Cornelian Cerry, Organikus zsálya, Organikus Olívaolaj, Búzacsíra olaj, Rizs fehérje, Organikus Kövirózsa, Pacsuli, Muskátli és Ylang-Ylang illóolaj jótékony hatását. Az alvás közben aktiválódó formula segíti a sejtképződést, helyreállítja a dehidratált bőrt, rugalmassá teszi a bőrt, minimalizálja a ráncok kialakulását és elősegíti az egészséges és fiatalos megjelenést reggelre.

• Alvás közben aktiválódó formula, a kipihent, fiatalos reggeli megjelenésért
• Növeli a bőr rugalmasságát, puhasáhát és mélyen hidratál
• Növeli a bőr tűrőképességét, csökkentve az irritáció hatásait
• A természet balzsama az érzékeny bőrre

Organikus Cornelian Cherry, Organikus Zsálya, Organikus Avokádó, Organikus Shea vaj, Organikus Olíva olaj, Búzacsíra olaj, Rizs fehérje, Tazman Bors, Organikus Kövirózsa, Ylang-Ylang illóolaj, Muskátli illóolaj, Pacsuli illóolaj

Használat: Nyomjon kis mennyiséget a MontOlympe Cornelian Cherry éjszakai krémjéből a tenyerébe, és melegítse fel testhőmérsékletűre, hogy aktiválja hatóanyagait. Tenyereit használva vigye fel a krémet könnyed, felfelé irányuló mozdulatokkal az arcára, elkerülve a szemkörüli részeket. Ne felejtse el a nyakát és dekoltázsát sem!