Sampon Daphné leveleivel

10300 Ft

Daphné Levelei
250 ml
Egészséges és csillogó haj
99,9 %-ban természetes

Cikkszám: MNO0404 Kategória: Címkék: , , ,

250 ml

99,9%-ban természetes

Egészséges és csillogó haj
Kilenc növényi kivonat és öt esszencia olaj együttesen egy igazi megújulás élményt biztosít, amelytől haja egészséges és csodálatosan csillogóvá válik! A Daphné Levelei sampon SLS és SLES mentes, kellemes, gyengéd, nincs irritáló hatása. Megújulást biztosít a hajnak, a hajszálak pedig ragyogóak és erősek lesznek. Megelőzi a hajhullást, serkenti a hajnövekedést, és fertőtlenítő hatása révén a fejbőrre hatva megőrzi haja csillogását, erejét, és egészségessé válik. Daphné Levelei (Nemes Babér/Laurus nobilis) az ókori időszaktól ismert, hogy a hajra jótékony hatásuk van, szebbé, lendületesebbé varázsolják.

• SLS és SLES – Szilikon mentes
• A hajat gondosan tisztítja, a fejbőr irritálása nélkül
• A haj egészségessé, erőssé és csillogóvá válik.
• Megszünteti a fejbőr irritációt, a hajvégek töredezettségét. Alkalmazható festett hajra is.
• Javítja a hajhagymák állapotát és a hajszálakat

Organikus Nemes Babér (Laurus nobilis)
A nemes babér kivonatát az ókortól használták összehúzóként. Flavonidokban gazdag ezért antioxidáns és antimikrobális hatásuk van. A MontOlypme babér kivonattal hozta létre Daphné Levelei Sampont, azzal a céllal, hogy megóvja a fejbőrt és hajkoronát az oxidatív folyamtoktól.

Levendula esszencia olaj
Az értékes levendula olaj, több hasznos tulajdonsága mellett, hidratálja a fejbőrt, serkenti a vérkeringést és a haj növekedését, megelőzi a hajhullást. Táplálás minden hajtípus számára.

Organikus mezei zsurló (Equisetum arvense), pacsuli esszencia olaj, fenyő esszencia olaj, inulin, betain

Használat: Miután alaposan benedvesítette a haját, vegyen egy kis adagot a MontOlympe Daphné Levelei samponból masszírozza át a teljes fejbőrt és hajat elölről hátrafelé haladva. Jól öblítse ki, ismételje meg, ha szükséges.