Vitalizáló Hajkondícionáló

10500 Ft

Daphné és Khloé
250 ml
Gyógynövényes balzsam a haj vitalitásáért
98,7 %-ban természetes

150 ml

98,7%-ban természetes

Gyógynövényes balzsam a haj vitalitásáért
Daphné levelei, szeretett Khloéval egyesülnek. Mint ahogy a tavasz kezdetének első fuvallata újjászületést ad a Földnek, úgy lesz egyedülálló ápolás a hajnak. Létfontosságú része a hajápolási/hajmosási rutinnak, és olyan gondosan kiválasztott olajokból készült, melyekkel az haj ellen tud állni a töredezettségnek, fényes és ragyogó lesz. A MontOlypme Daphné és Khloé Kondicionáló rendszeres használatával:

• A haj könnyebben kifésülhető
• Megszűnik a hajvégek töredezése
• Helyreállítja a haj nedvességtartalmát
• Táplálja és hidratálja a fejbőrt és a hajszálakat
• Minimalizálja a szálkásodást és a gubancolódást, semlegesíti a haj elektromosságát
• Kiemeli a haj simaságát, fényességét, és haja kezelhetőbb lesz
• Segíti a haj kibontását

Abyssinicia olaj
Ragyogó hajat biztosít. Nagyszerű ápolás a hajszálaknak, mely a kibontás során nélkülözhetetlen. Sárgabarack mag olaj Kondicionáló hatású. Hidratálja a fejbőrt, stimulálja a hajhagymákat , fokozza a haj növekedést, puhábbá és kezelhetőbbé varázsolja.

Hidrolizált quinoa
Többfunkciós természetes protein (fehérje) a hajnak, a természetes hajszínt visszaállítja, kondicionál és véd.

Avokádó olaj, levendula olaj, organikus csalán kivonat, organikus babér levél (Daphné levél)

Használat: Samponos hajmosás után csavarja ki hajából a vizet mielőtt a MontOlypme Daphné és Khloé Kondicionálót használná. Vigye fel a kondicionálót kizárólag a hajvégekre (kihagyva a fejbőrt és a hajgyökereket). Hagyja hatni 2-6 percig. Nagyon alaposan öblítse ki, hogy hajában egyáltalán ne maradjon a kondicionáló maradványának érzése.

TIPP: Fokozhatja a MontOlypme Daphné és Khloé Kondicionáló hatását, ha belekever néhány cseppet a Gaia Olajcseppjeiből, így megalkothatja saját formázó termékét vagy fényesítő és töredezettség mentesítő pakolását.